VerenigingenWeb Roadshow

Maak kennis met de voordelen van VerenigingenWeb en ontmoet collega bestuurders. Binnenkort bij jou in de buurt!

Zij maken gebruik van onze software

• logo Platform Outsourcing NederlandPlatform Outsourcing Nederland
  • logo Nederlandse Vereniging voor RadiologieNederlandse Vereniging voor Radiologie
  • logo Familie Bedrijven NederlandFamilie Bedrijven Nederland
  • logo Societeit VereenigingSocieteit Vereeniging
  • logo Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland
  • logo Vereniging DoetDoet
  • logo D.B.S.G. StylosD.B.S.G. Stylos
  • logo FAECTORFAECTOR
  • logo MARUGMARUG
  • logo FroudeFroude
  • logo LeeghwaterLeeghwater
  • logo SSR RotterdamSSR Rotterdam
  • logo VestingVesting
  • logo CuriusCurius
  • logo De GeneeskundestudentDe Geneeskundestudent

VerenigingenWeb:

• Is online software voor verenigingsmanagement
  • Wordt gebruikt door kleine, grote en belangrijke verenigingen
  • Integreert website of mobiele app met ledenadministratie, groeps e-mail, evenementen, facturatie, en nog veel meer.
  • Ontzorgt bestuurders en professionaliseert het management en de communicatie van de vereniging
  • Is eenvoudig in gebruik

Ervaar het tijdens onze bijeenkomst

Ontmoet bestuurders en verenigingsprofessionals

Genkgo wordt iedere dag benaderd door bestuurders die net als jij hun vereniging naar een professioneler niveau willen tillen. Verenigingen hebben hierin gemeenschappelijk uitdagingen. Daarom brengen we je graag in contact met collega's.

Bij de Roadshow zullen veel bestuurders aanwezig zijn. Het biedt een unieke mogelijkheid voor kennisoverdracht en netwerken onder het genot van een drankje.

Ontdek de mogelijkheden van VerenigingenWeb

Genkgo Verenigingenweb biedt software die ondersteunt in administratie, communicatie en financiën en sluit deze toepassingen op elkaar aan. Geen losse systemen meer dus, maar alles bij elkaar. Hierbij staat de ledenadministratie centraal.

Hieraan koppelen we functionaliteit. Bijvoorbeeld het versturen van mooie nieuwsbrieven, online facturatie en de inschrijving voor evenementen. Leden regelen zelf hun zaken via een professionele website of mobiele app: gegevens updaten, inschrijven en betalen, bekijken van nieuws/foto's/ledenlijst en het contact met andere leden.

benefit plaatje

Op locatie in heel Nederland, bij jou in de buurt

We weten heel goed: het bestaan van een bestuurder is bijzonder maar vaak ook intensief! De inzet is vaak vrijwillig. Het management van de vereniging wordt gedaan naast een drukke baan of studie. Daarom komen we je tegemoet. Je hoeft voor de Roadshow niet bij ons langs te komen in Amsterdam: we komen naar jou toe!

De VerenigingenWeb Roadshow zal rondtrekken door alle belangrijke steden van Nederland. Zo maken we het je makkelijk om onze bijeenkomst bij te wonen.

Reserveer een plek voor de Roadshow

Geef je op voor een Roadshow bij jou in de buurt. Je collega is ook welkom. Deelname is gratis.

foto van stad Rotterdam

Locatie: Rotterdam