• Update: Genkgo versie 13

Bij Genkgo zijn we continu bezig om onze software te verbeteren en te vernieuwen. Naast kleinere, incrementele updates vindt er eens in de zoveel tijd een grote update plaats. Tijdens zo een grote update wordt er gekeken welke applicaties aan vernieuwing toe zijn, waarbij natuurlijk ook wordt geluisterd naar de wensen van onze klanten. In de zomer van 2018 is er hard gewerkt aan de nieuwste update: Versie 13. Veel van de verniewingen van deze update zijn gericht op de nieuwe AVG wetgeving. Or

Lees verder
  • Genkgo 12.0 – Grote software update

Bij Genkgo zijn we continu bezig om onze software te verbeteren en te vernieuwen. Naast kleinere, incrementele updates vindt er eens in de zoveel tijd een grote update plaats. Tijdens zo een grote update wordt er gekeken welke applicaties aan vernieuwing toe zijn, waarbij natuurlijk ook wordt geluisterd naar de wensen van onze klanten. Afgelopen zomer is er hard gewerkt aan de nieuwste grote update: Genkgo 12.0. In deze versie zijn onder andere de applicaties Communicatie, Website en Organisatie

Lees verder
  • Case: Een digitale moderniseringsslag van een vereniging en haar cursusprogramma.

Klant: Nederlandse Vereniging van RadiologenGeleverd: Maatwerk: Beheer- en Redactiesysteem, Inschrijfsysteem, RAD App, Check-in App. De Nederlandse Vereniging van Radiologen (NVvR) koos in 2014 voor het vernieuwen en moderniseren van haar meerdaagse cursusprogramma's. In dat kader ontwikkelde Genkgo een nieuw online platform. Met het nieuwe platform is de NVvR klaar voor de toekomst. Sinds de oplevering zijn er meer dan zes cursussen succesvol georganiseerd. Het resultaat voor de NVvR is een v

Lees verder
  • Event management software voor verenigingen

Veel verenigingen hebben behoefte aan professioneel event management. Goed georganiseerde activiteiten beginnen bij de juiste beheersoftware. Met de Evenementen applicatie is dit ook voor verenigingen binnen handbereik. Een applicatie voor elk type evenement of activiteit Elke vereniging organiseert activiteiten. Voor veel verenigingen vormen de activiteiten bovendien de kern van de saamhorigheid onder leden. Het is dus zeer belangrijk dat deze goed worden beheerd. Of het nu gaat om een ledenv

Lees verder
  • Extra inkomsten met een webshop

Verenigingen zijn vaak op zoek naar extra inkomsten. Naast de contributie, donaties en sponsorgelden is het verkopen van artikelen een mooi vorm van bijverdienste. Het draaien van een winkel mag natuurlijk niet teveel tijd en moeite kosten. Een online winkel maakt de verkoop van producten juist heel makkelijk. Met de nieuwe webshop module van VerenigingenWeb zet je in een handomdraai een volwaardige webwinkel op. Pak een marge op verkochte producten Als je zorgt dat je een goed product te ko

Lees verder
  • Premium responsive website FAECTOR voor telefoon, tablet, laptop en desktop

Premium responsive website design

Een premium website is voor verenigingen die zich willen onderscheiden in hun online aanwezigheid. Het is voor hen die het belang zien van effectieve communicatie via verschillende (digitale) kanalen. Een premium website is voor verenigingen die bereid zijn te investeren in de relatie met hun leden, ook online. Wat is een premium website? Met een premium, responsive website van VerenigingenWeb krijgt een vereniging een op maat ontworpen website, die past bij het unieke karakter van de verenigi

Lees verder
  • Website voor verenigingen

Bij Genkgo zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites voor Verenigingen. Deze websites leveren we in combinatie met VerenigingenWeb Plus en VerenigingenWeb Premium. Verenigingen kiezen voor een website van verenigingenweb omdat deze Volledig is aangesloten op de ledenadministratie; Het hoogste niveau biedt in ontwerp en functionaliteit; Voor elke vereniging betaalbaar en beheerbaar is. Een website die is aangesloten op de ledenadministratie Vermoedelijk heeft jouw vereniging nu