• Update: Genkgo versie 13

Bij Genkgo zijn we continu bezig om onze software te verbeteren en te vernieuwen. Naast kleinere, incrementele updates vindt er eens in de zoveel tijd een grote update plaats. Tijdens zo een grote update wordt er gekeken welke applicaties aan vernieuwing toe zijn, waarbij natuurlijk ook wordt geluisterd naar de wensen van onze klanten. In de zomer van 2018 is er hard gewerkt aan de nieuwste update: Versie 13. Veel van de verniewingen van deze update zijn gericht op de nieuwe AVG wetgeving. Or

Lees verder
  • Klaar voor de AVG met VerenigingenWeb

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Dit heeft grote gevolgen voor organisaties. Zij dienen hun werkwijze ten aanzien van het verwerken van persoonsgegevens aan te passen aan deze nieuwe wet. Voor Genkgo is privacy al sinds de oprichting een van de kernwaarden en haar beleid is hier ook op ingericht. Verenigingen beheren veel persoonlijke gegevens van hun leden, gegevens die niet zomaar openbaar mogen worden. Het is voor verenigingen daarom v

Lees verder
  • Online data bij Genkgo: eigendom en privacy

Apple heeft onlangs aangekondigd actiever te worden in het waarborgen van privacy van haar gebruikers. Dit is een commitment die wij als Genkgo aanmoedigen. We zijn van mening dat iedereen het recht heeft op vertrouwelijkheid en gegevensbescherming. Helaas is dit voor gebruik van internetdiensten niet vanzelfsprekend. "Als je er niet voor betaalt, dan ben jij het product." Producten van bedrijven als Google, Facebook en Dropbox zijn gratis te gebruiken. Deze bedrijven verdienen hun geld name