Het hart van je ledenadministratie: een CRM voor verenigingen.

Dit onderdeel staat in het teken van personen en verbanden tussen deze personen.

Makkelijk groeperen en opslaan

Groeperengroeperen en opslaan

Alle mensen en organisaties die in verband staan met je vereniging kunnen hier worden georganiseerd. Dat betekent natuurlijk een plek voor de leden, maar ook voor oud-leden, vrijwilligers, sponsoren. Personen kunnen gegroepeerd worden, waardoor eenvoudig te zien is op welke wijze deze actief is. Veel voorkomende groepen zijn teams, commissies en deelnemers aan een activiteit.

Beperk de ledenadministratie tot een controle

Maar dat is niet alles! De Ledenadministratie is aangesloten op de website, wat tal van toepassingen met zich meebrengt. Zo kunnen leden inloggen op een besloten gedeelte en daar hun eigen gegevens up-to-date houden: automatisch blijft de administratie vers. Het voeren van een ledenadministratie wordt op die manier niet meer dan slechts een controle of leden de juiste informatie hebben ingevoerd!