AVG Informatiedag

Verenigingen beheren privacygevoelige gegevens van leden. Het is daarom van belang dat deze data veilig wordt beheerd en bewaard. Op 25 mei aanstaande treedt de nieuwe wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. Het zal je niet zijn ontgaan dat de AVG grote gevolgen heeft voor organisaties die persoonsgegevens beheren, dus ook voor jouw vereniging. Ben je daar al klaar voor?

Wil je weten wat de gevolgen zijn van de AVG voor jouw vereniging? Wil je er achter komen wat er nodig is om aan de wetgeving te voldoen? Kom dan naar de bijeenkomst tijdens onze AVG informatiedag in Utrecht!

Geef je nu op

Informatiedag woensdag 23 mei

Deelnamemogelijkheden

1. Middag: 15.00 tot 17.00 uur
2. Avond: 18.30 tot 20.30 uur

Kun je deze dag niet? Volg dan onze Youtube livestream

Locatiegegevens

NH Utrecht hotel
Jaarbeursplein, 24
3521AR Utrecht
Gelegen direct naast het NS station

Youtube live stream

Kan je niet deelnemen op 23 mei? Op woensdag 16 mei houden wij een online bijeenkomst. Deze wordt live uitgezonden via Youtube. Deze uitzending heeft dezelfde inhoud als de bijeenkomst in Utrecht. Tijdens en na de uitzending kan je je vragen aan ons stellen.

Livestream: Youtube - Woensdag 16 mei van 19.00 tot 21.00 uur

Geef je nu op